AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.27 // 11.7.2021

"Tuntui todella hyvältä" - Veikkausliigadebyyttinsä Ilveksessä tehnyt Linus Rönnberg hamuaa lisävastuuta

"Tuntui todella hyvältä" - Veikkausliigadebyyttinsä Ilveksessä tehnyt Linus Rönnberg hamuaa lisävastuuta

Vuonna 2003 syntynyt ja U17-maajoukkuettakin edustanut Linus Rönnberg liittyi Ilveksen riveihin täksi kaudeksi FC Interin organisaatiosta.

Rönnberg on sujahtanut Turusta Tampereelle ongelmitta.

– Ilves antoi mahdollisuuden, jonka käyttää. Uskon, että minulla on hyvä sauma kehittyä täällä. Puitteet ovat kunnossa. Tavoite on ottaa seuraava steppi uralla, Rönnberg kertoo.

– En kauheasti tuntenut täältä tyyppejä etukäteen, mutta nyt olen monen pelaajan kanssa hengaillut kentän ulkopuolellakin vapaa-ajalla. Jengi otti todella hyvin vastaan.

Pelejä on tähän mennessä kertynyt lähinnä kakkosjoukkueen mukana, mutta Veikkausliiga-debyytti ehti syntyä ottelussa HJK:ta vastaan kesäkuussa.

– Tuntui todella hyvältä ja tuli fiilis, että teen asioita oikein. Sekin oli kivaa, että yleisöä sai ottaa stadionille. Olin suunnilleen kymmenen minuuttia kentällä, niin siinä ei kauheasti vielä ehtinyt tapahtua. Koetan tietysti ansaita lisää peliaikaa.

Mitkä ominaisuudet nuori laitahyökkääjä kokee vahvuuksikseen ja mikä voisi olla sellaista, mitä joukkuekaverit eivät vielä tiedä?

– Olen vahvoilla yksi vastaan yksi -haastoissa. Laukauskin on myös ok. Moni tuskin tietää, että olen äitini puolelta sukua J.L. Runebergille.

Lisää uutisia