AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.27 // 11.7.2021

Nurmela tietää iskun paikan Honkaa vastaan – ”Se on meille iso mahdollisuus”

Nurmela tietää iskun paikan Honkaa vastaan – ”Se on meille iso mahdollisuus”

Anselmi Nurmela uskoo AC Oulun voittomahdollisuuksiin. (Kuva: Juha Tamminen)

AC Oulu kohtaa sunnuntaina vieraskentällä FC Hongan kesken espoolaisten europelejä. AC Oulun Anselmi Nurmela näkee siinä joukkueelle mahdollisuuden.

Joukkueet kohtasivat toisensa tasan kuukausi sitten Oulussa ja tuolloin Honka nappasi kahdella toisen puoliajan maalilla 2-0-voiton. Nurmela tietää hyvin millainen joukkue on asettumassa vastaan.

- Pelasimme heitä vastaan jo kertaalleen. Honka on pallotaitava joukkue, ja jos heidän antaa pelata omilla vahvuuksillaan, niin silloin heitä on vaikea voittaa. Heillä on hyviä pallollisia pelaajia, ja meidän pitää pystyä pysäyttämään heitän pallollinen pelaaminen, Nurmela miettii avaimia voittoon.

Honka pelasi torstaina Konferenssiliigan karsintaottelussa färsaarelaista Runavikia vastaan ja joukkueet kohtaavat toistamiseen ensi viikolla. Nurmela uskoo pelillä olevan vaikutusta.

- Kyllä palautuminen on heillä varmaan isossa roolissa. He pelasivat torstaina, joten tuskin kaikki pelaajat ovat fyysisesti täydessä iskussa ja siinä heillä on varmasti mietittävää. Eivät he voi kuitenkaan koko joukkuetta vaihtaa torstaista, miettii Nurmela.

- Meidän pitää ilman muuta pystyä iskemään siihen. Se on meille iso mahdollisuus, hän jatkaa.

FC Hongan ja AC Oulun ottelu Tapiolan Urheilupuistossa sunnuntaina kello 18.30 alkaen.

Lisää uutisia