AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.27 // 9.7.2021

Virheet maksaneet AC Oululle – ”Nukahduksia on tullut liikaa”

Virheet maksaneet AC Oululle – ”Nukahduksia on tullut liikaa”

Anselmi Nurmela manaa joukkueen nukahduksia. (Kuva: Juha Tamminen)

Viime kaudella Ykkösen voittoa juhlineen AC Oulun alkukausi on ollut hankala. Anselmi Nurmelan mukaan joukkueelle on sattunut liikaa virheitä.

AC Oulu on kerännyt tällä kaudella neljä pistettä ja ne ovat kaikki tulleet niin ikään Ykkösestä nousseesta KTP:sta. Viime ottelussaan joukkueet päätyivät Oulussa 1-1-tasapeliin. AC Oulu tuli tasoihin kymmenen minuuttia ennen loppua, mutta Nurmelan mukaan enemmänkin olisi ollut tarjolla.

- Totta kai se harmitti. Viime pelissä meillä oli selkeät paikat tehdä maaleja ja ottaa kolme pistettä. Kaikissa peleissä ei niin ole ollut, mutta tuossa pelissä oli, Nurmela manaa.

Kausi on ollut muuten sarjanousijalle vaikea. Se on tehnyt seitsemän maalia, joka on toiseksi vähiten ja päästänyt 20, joka on eniten.

- Kauteen lähdettäessä tiesimme, että jokaisesta pelistä tulee vaikea. Varmasti tuloksiin on monia syitä, mutta emme ole pystyneet pelaamaan ehjää 90-minuuttista missään vaiheessa. Peleissä on tullut sellaisia 10-20 minuutin nukahduksia, ja sinä aikana vastustaja on iskenyt pari maalia ja peli on ollut siinä. Nukahduksia on tullut liikaa, Nurmela analysoi alkukautta.

Anselmi korostaa perusasioiden laadukasta tekemistä, jonka uskoo kantavan hedelmää.

- Yritämme keskittyä jokapäiväiseen tekemiseen, että treenien laatu olisi parempi ja samalla urheilijan arki olisi mahdollisimman hyvä sekä kentällä että sen ulkopuolella.

AC Oulun pisteiden jahti jatkuu sunnuntaina, kun se matkustaa FC Hongan vieraaksi.

Lisää uutisia