AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.27 // 9.7.2021

FC Lahden ryhmä huokuu itseluottamusta – ”Lähtökohtaisesti kausi on mennyt tosi hyvin”

FC Lahden ryhmä huokuu itseluottamusta – ”Lähtökohtaisesti kausi on mennyt tosi hyvin”

Loorents Hertsin ja FC Lahden kausi on alkanut hyvin. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Lahti porskuttaa tällä hetkellä vahvasti, kun se on pelannut seitsemän edellisotteluaan tappioitta. Loorents Hertsin mukaan joukkueen itseluottamus on tällä hetkellä korkealla.

FC Lahti on kokenut kauden ainoat tappionsa HJK:lle ja KuPS:lle, mutta muuten klaarannut kauden vahvasti.

- Lähtökohtaisesti kausi on mennyt joukkueelta tosi hyvin. Emme ole hävinneet seitsemään viime otteluun ja sitä myöten itseluottamus on selvästi kohonnut, ja sen avulla olemme pystyneet voittamaan vähän heikommallakin pelillä ja tekemään viime hetkien maaleja, Hertsi kertoo.

Hertsin mukaan joukkueessa kaikki osaset ovat hyvällä mallilla. Niiden avulla myös tuloksen tekeminen on helpompaa.

- Meillä on hyviä yksilöitä, hyvä valmennus ja olemme saaneet palaset loksahtamaan kohdilleen. Toki kausi on vielä kesken ja paljon voi vielä tapahtua, mutta tällä hetkellä joukkueessa kaikki on hyvin.

Veikkausliigan sarjataulukko on kokonaisuudessaan varsin tasainen. HJK on repäissyt pienen etumatkan, mutta sijojen 2-7 välillä on vain kuusi pistettä eroa.

- HJK ei ole aina pelannut hyvin, mutta he ovat vakuuttavasti ottaneet voittoja. Veikkausliigassa jokainen peli on tasainen. Häntäpään joukkueilla ne tasaiset pelit ovat vain kääntyneet heitä vastaan. Kaikki pelit ovat kovia eikä helppoja ole lainkaan.

Parin AC Oulussa vietetyn kauden jälkeen Hertsi palasi täksi kaudeksi Lahteen ja on pelannut vahvaa kautta. Keskikenttäpelaaja on kuulunut joukkueen luottopelaajiin ja tehnyt tällä kaudella kaksi maalia.

- Oma kauteni on ollut ihan hyvä ja on mukaillut vähän joukkueen kautta. Joskus on mennyt vähän paremmin ja joskus vähän huonommin, mutta lähtökohtaisesti olen ihan tyytyväinen. Pari maaliakin on tullut tehtyä ja toivottavasti niitä tulee vielä lisää.

FC Lahden kausi jatkuu maanantaina, kun se matkustaa HIFK:n vieraaksi.

Lisää uutisia