AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.27 // 7.7.2021

Markus Heikkisellä kovat odotukset Sergei Eremenkosta

Markus Heikkisellä kovat odotukset Sergei Eremenkosta

Sergei Eremenko on pelannut Veikkausliigassa mm. SJK:ssa. (Kuva: Juha Tamminen)

AC Oulun julkaisi tiistaina Sergei Eremenkon loppukauden mittaisen lainasopimuksen latvialaisesta FK Spartak Jürmalasta.

Eremenko on tunnettu nimi Veikkausliigassa ja ulkomailla. Hän on FF Jaron kasvatti ja hän on aiemmin ollut Spartakista lainalla Seinäjoen Jalkapallokerhossa. Eremenko on pelannut myös Sveitsissä ja Venäjällä. Hän on edustanut myös Suomea juniorimaajoukkueissa, mutta on valinnut aikuisten maajoukkueekseen Venäjän.

- Sergei tuo meidän pallolliseen pelaamiseen lisää ulottuvuutta monipuolisen syöttövalikoimansa, hyvän pallokosketuksensa ja pelisilmänsä ansiosta, kommentoi urheilutoimenjohtaja Markus Heikkinen uutta pelaajaa AC Oulun sivuilla

Eremenko on jo usean viikon ajan harjoitellut joukkueen mukana. Siirron taustalla Ouluun on vaikuttanut Markus Heikkisen omat suhteet omalta peliuralta.

- Olen tuntenut isä-Jeren jo yli 20 vuotta ja kontakti tuli sitä kautta. Siirron suhteen kaikki eteni vaivattomasti. Täytyy kiittää FK Spartaks Jürmalaa hyvästä yhteistyöstä, taustoittaa Heikkinen siirtoa.

Lisää uutisia