AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.25 // 23.6.2021

FC Hongan Rale usko tulosten kääntyvän – ”Ei tässä vielä mitään hätää ole”

FC Hongan Rale usko tulosten kääntyvän – ”Ei tässä vielä mitään hätää ole”

Matias Rale uskoo Hongan parantavan. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Honka jatkaa pelejään torstaina, kun se isännöi FC Hakaa. Hongan Matias Rale lähtee otteluun luottavaisena.

Hongan kausi on alkanut alle ennakko-odotusten ja joukkue on tällä hetkellä sarjassa yhdeksäntenä kuuden pisteen saldolla. Voittoja joukkue on napannut yhdeksästä pelistä ainoastaan kaksi, mutta Rale ei suostu painamaan paniikkinappia.

- Tietenkin odotimme enemmän ja olemme pettyneitä tuloksiin. Ei tässä kuitenkaan vielä mitään hätää ole ja meillä on hyvää aikaa kääntää kelkka, 20-vuotias pelimies toteaa luottavaisena.

Yksi Hongan kulmakivistä on ollut usean kauden ajan tiivis koko joukkueen puolustuspelaaminen. Viime kaudella sille tehtiin 22 ottelussa vain 17 maalia, kun taas tämän kauden yhdeksässä ottelussa omissa on soinut jo 14 kertaa.

- Meille on tullut henkilökohtaisia virheitä ja pelissä on ollut ehkä sellaista naiiviutta välillä. Olemme tehneet joukkueena tyhmiä ratkaisuja ja niistä on rangaistu.

Torstaina vastaan asettuva Haka on sarjataulukossa pisteen edellä isäntiään. Rale lähtee hakemaan täyttä pistepottia ottelusta.

- Lähdemme otteluun varmaan ennakkosuosikkeina, ja uskomme pystyvämme ottamaan kolme pistettä. Liikutellaan palloa ja murtaudutaan linja kerrallaan, Rale miettii voiton avaimia.

FC Honka-FC Haka torstaina 24.6. Tapiolan urheilupuistossa kello 18.30 alkaen.

Lisää uutisia