AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.25 // 21.6.2021

Atomu Tanaka jatkaa HJK:ssa – ”Tärkeää jatkuvuutta ensi kautta ajatellen”

Atomu Tanaka jatkaa HJK:ssa – ”Tärkeää jatkuvuutta ensi kautta ajatellen”

Atomu Tanaka nähdään HJK:n paidassa vielä ainakin 1,5 kautta. (Kuva: SJK)

HJK ja japanilainen hyökkääjä Atomu Tanaka ovat tehneet jatkosopimuksen. Sopimus kattaa kuluvan kauden loppuun sekä kauden 2022.

– Hienoa, että Atom jatkaa meillä. Hän omaa erittäin vahvan peruspelaamisen tason kaikissa pelin eri vaiheissa. Tämän ansioista hän pystyy pelaamaan useassa eri roolissa ja tuo laatua hyökkäyspelaamisen lisäksi prässi- ja puolustuspelaamiseen. Sopimus tuo myös tärkeää jatkuvuutta ensi kautta ajatellen, HJK:n urheilu- ja kehitysjohtaja Miika Takkula valaisee sopimuksen taustoja seuran sivuilla.

Japanilaisen Albirex Niigatan kasvatti Atomu Tanaka eli Atom pelasi HJK:ssa ensimmäisen kerran 2015–17. Kausiksi 2018–2019 Tanaka palasi Japaniin Cerezo Osakaan, ja jälleen kaudeksi 2020 takaisin Klubiin. Viime joulukuussa Atomin sopimusta jatkettiin tähän kesään, ja nyt sopimus kattaa tämän kauden loppuun sekä ensi kauden.

Tanaka on pelannut tällä kaudella yhdeksässä Veikkausliigaottelussa yhteensä 574 minuuttia.

Lisää uutisia