AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.24 // 18.6.2021

Ravintola Hook ja HIFK jatkavat yhteistyötä - Hook on HIFK:n virallinen jälkipelipaikka

Ravintola Hook ja HIFK jatkavat yhteistyötä - Hook on HIFK:n virallinen jälkipelipaikka

Kuva: Niklas Günsberg

Siipiravintola Hook Helsinki jatkaa yhteistyötä HIFK:n kanssa kaudella 2021.

Hook on suureksi urheilubrändiksi profiloitunut ravintola, joka omintakeisten makujensa lisäksi tarjoaa myös ottelukatsomoita läpi vuoden, ja tänä kesänä Hookin terassilla nähdään Suomen suurin screeni jalkapallon EM-kisojen ajan. Yhteistyötä Hook on tehnyt aiemmin HIFK:n kanssa monen vuoden ajan ja HIFK:n kannattajat ovat olleet tuttu näky ravintolan arjessa. Yhteistyön merkiksi Hookin logo komeilee otteluasun shortseissa tällä kaudella.

– IFK on legendaarinen ja kansallisella tasolla tunnettu urheilubrändi ja olen nauttinut yhteistyöstä IFK:n kanssa, siksi halusimme ehdottomasti jatkaa sitä, Hookissa osakkaana vaikuttava Juha Vuorio sanoo.

– Olen todella tyytyväinen, että Hook lähti mukaan yhteistyöhön ja että saimme myös ravintolan meidän kautemme tueksi näinä aikoina, vaikka he ovatkin korona-aikana siitä varmasti eniten kärsineet, HIFK:n urheilu- ja liiketoiminnan kehittäjä Juhani Tähkävuori kommentoi.

– On mahtavaa, että yhteistyö jatkuu heidän kanssa tänäkin vuonna ja että saimme homman liikkeelle nopealla aikataululla, Tähkävuori jatkaa.

Ravintola Hookissa on tällä kaudella HIFK:n viralliset jälkipelit kotiotteluiden jälkeen osoitteessa Mannerheimintie 17.

Lisää uutisia