AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.24 // 15.6.2021

"Pelaajat taistelivat kuin pedot" - Inter-luotsi Riveiro kiitteli asennetta tappion hetkelläkin

"Pelaajat taistelivat kuin pedot" - Inter-luotsi Riveiro kiitteli asennetta tappion hetkelläkin

Vain tulos jäi harmittamaan José Riveiroa. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Interin viiden ottelun voittoputki tuli päätökseensä maanantaina Kuopiossa. Kotijoukkue Kuopion Palloseura nappasi täydet kolme pistettä 1-0 -voitolla.

Ottelu oli tasainen, mutta tällä kertaa Interin esityksellä ei pystytty taistelemaan voitosta. Ensimmäinen jakso meni kotijoukkueen nimiin, kun se sai selvästi paremmin luotua maalipaikkoja.

Toisella jaksolla Inter pääsi huomattavasti paremmin peliin mukaan, ja otti pallonhallintaa itselleen myös ylempänä kenttää. Päävalmentaja José Riveiro muutti kenttäryhmitystä asteittain hyökkäävämmäksi vaihtojen kautta. Tämän myötä Inter sai luotua paremmin painetta KuPS-maalille, mutta kunnon maalipaikoiksi paine ei konkretisoitunut.

Päävalmentajan mukaan pelaajilla ei ollut paljon nähtyä enempää tehtävissä ottelun käänteissä. Peli oli hänen mielestään varsin taktinen.

– Aloitimme hyvin, mutta emme olleet vaarallisia viimeisellä kolmanneksella. 20 minuutin pelin jälkeen KuPS sai hetkensä ja onnistui tekemään myös hyvän maalin.

– Toisella jaksolla olimme vastustajaamme parempi joukkue, mutta he puolustivat todella hyvin maalinsa edustaa. Emme saaneet tasoitusta aikaiseksi. Pelaajille on pakko sanoa "Chapeu!" He taistelivat kuin pedot viiden voitetun pelin jälkeen, Riveiro kehui.

Lisää uutisia