AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.22 // 6.6.2021

FC Hakan Hakan Malundama odottaa jo yleisön paluuta – ”On kyllä ollut yleisöä ikävä”

FC Hakan Hakan Malundama odottaa jo yleisön paluuta – ”On kyllä ollut yleisöä ikävä”

FC Hakan seuraavaan kotipeliin saadaan ottaa jo 1650 katsojaa. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Haka ja kannattajat saivat iloisia uutisia tällä viikolla, kun kahteen seuraavaan kotipeliin HJK:ta ja FC Lahtea vastaan saadaan ottaa rajoitettu määrä katsojia. Hakan puolustaja Henri Malundama myöntää kaivanneensa yleisöä lehtereille.

Tehtaan kentälle saadaan ottaa seuraaviin peleihin 1650 katsojaa. Sunnuntaiaamupäivään mennessä HJK-ottelu on kovaa vauhtia täyttymässä, kun lippuja on mennyt jo lähes 1200. FC Lahti -peliinkin on melkein tuhat lippua jo mennyt.

- On kyllä ollut yleisöä ikävä. Kuopiossa peliin pääsi jo aika hyvin porukkaa ja sen huomasi heti. Tuli heti vähän erilainen fiilis, Malundama kertoo Hakan verkkosivuilla.

Jalkapalloa pelattiin läpi talven ilman yleisöä ja alkukauden otteluihin on paikkakunnasta riippuen saatu joitakin kymmeniä katsojia. Nyt koronatilanne on hellittämässä sen verran, että hiljalleen rajoitukset helpottavat myös yleisötapahtumien suhteen. Malundama myöntää, että yleisön puuttumisen on alkuvuoden aikana huomannut.

- Kyllä se tuntuu erilaiselta, kun ei ole yleisöä. Se on vähän outoa. Yleisö tuo sen fiiliksen, että nyt on tosi kyseessä. Kyllä sitä yleisön huutamista kaivataan sekä kotona että vieraissa. Se tuo aina oman lisänsä pelaamiseen.

FC Haka kohtaa HJK:n 10.6. FC Lahti on vastassa 15.6.

Lisää uutisia