AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.22 // 5.6.2021

"Tuntuu hienolta saada tunnustusta" - Ilves-kapteeni Tatu Miettunen on palannut vahvasti

"Tuntuu hienolta saada tunnustusta" - Ilves-kapteeni Tatu Miettunen on palannut vahvasti

Tatu Miettusella on vahva luotto Ilvekseen. (Kuva: Juha Tamminen)

Veikkausliigan kuukauden joukkueeseen Ilveksestä valittiin kuukauden pelaaja Eetu Vertaisen lisäksi vahvan paluun kentille tehnyt kapteeni Tatu Miettunen.

Miettunen oli lähes koko pre-seasonin sivussa toipuessa polvileikkauksestaan. Vielä kahdessa ensimmäisessä liigaottelussakin hän oli vaihtopenkin puolella, mutta päästyään kentälle HIFK-ottelussa hän toi heti sekä ryhtiä puolustukseen että viimeistelyvoimaa erikoistilanteisiin.

HIFK:ta vastaan Miettunen iski tärkeän tasoitusmaalin ja KuPS-voitossa hän onnistui myös maalinteossa.

– Totta kai tuntuu hyvältä saada tunnustusta omasta työstään. Varsinkin nyt, kun takana on parikin leikkausta ja pitkä kuntoutus. Tämä tunnustus ja onnistumiset peleissä nostavat itseluottamusta lisää. Tämän päälle on hyvä rakentaa vieläkin parempaa kesää, niin itselle kuin koko joukkueellekin.

- Alkukausi on meiltä sujunut hyvin, paljon paremmin mitä muut ennakkokaavailuissa odottivat. Itse tiesimme omaavamme paljon potentiaalia, joten meille itsellemme tämä ei ole tullut yllätyksenä, Miettunen toteaa.

Lisää uutisia