AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.22 // 3.6.2021

FC Haka käänsi alkukauden tappiot voitoiksi – ”Pelaajat reagoivat siihen”

FC Haka käänsi alkukauden tappiot voitoiksi – ”Pelaajat reagoivat siihen”

Henri Malundaman mukaan kaikki ovat nostaneet tasoaan alkukaudesta. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Haka lähti viettämään pientä maajoukkuetaukoa kahden peräkkäisen voiton saattelemana. Kauden avausmaalinsa KuPS:n verkkoon tehnyt Henri Malundama on tyytyväinen, että joukkue sai kolmen tappion jälkeen käännettyä kurssinsa voittojen tielle.

Hakan kausi alkoi kolmella peräkkäisellä tappiolla, mutta sen jälkeen joukkue kasasi rivinsä ja nyt alla on kaksi tärkeää voittoa.

- Kolme ensimmäistä peliä olivat vähän ikäviä ja Inter-peli etenkin, kun hävisimme sen niin lopussa. Siitä meidän olisi pitänyt saada vähintään piste. Kotka-peli oli meiltä huono ja se meni ihan penkin alle. Sen jälkeen kuitenkin paransimme ja sisuunnuimme ja otimme kaksi voittoa, Malundama arvioi alkukauden pelejä Hakan verkkosivuilla.

KTP-tappion jälkeen joukkueen sisällä käytiin alkukautta läpi ja se tepsi. Kahdessa edellisottelussa joukkueen ilme on ollut täysin erilainen.

- "Teme" ja "Mane" ovat hyviä reagoimaan tilanteisiin ja myös pelaajat reagoivat siihen. Sen jälkeen treeneissä on menty kovempaa ja nostimme vaatimustasoa. Sen huomasi heti treeneissä, että oli hyvä meininki päällä ja kaikki antoivat kaikkensa. Se sitten heijastui myös peliin, Malundama miettii.

FC Hakan seuraava ottelu on 10.6., kun klassikko-ottelussa Tehtaan kentälle matkaa HJK.

Lisää uutisia