AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.20 // 22.5.2021

"Tärkeät pisteet meille" - FC Lahden Loorents Hertsi iloitsi voittomaalistaan

"Tärkeät pisteet meille" - FC Lahden Loorents Hertsi iloitsi voittomaalistaan

Loorents Hertsi iskee ratkaisun lauantaina. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Lahti otti arvokkaat kolme pistettä kaatamalla FC Hongan lauantaina kotonaan niukasti lukemin 1-0.

Ottelun voittomaalin viimeistellyt Loorents Hertsi oli ottelun jälkeen yhtä hymyä. Hän myönsi, että pisteet olivat tärkeät Lahdelle. Maalistaan Hertsi antoi myös kunniaa Jasin Assehnounin huippuluokan syötölle.

– Nämä olivat tärkeät pisteet meille. Meillä oli pari vaikeata peliä, joten nämä maistuu. Assehnoun laittoi hyvän pallon, joka tuli Hongan pelaajien yli. Otin pallon haltuun ja viimeistelin hyvin, Hertsi virnisti.

Myös FC Lahden päävalmentaja Ilir Zeneli oli tyytyväinen pisteisiin. Hänen mukaansa Lahti kykeni pitämään vierailijan poissa maalipaikoilta ja olemaan samaan aikaan vaarallinen hyökkäyspäässä. Zeneli jakoi kiitosta Lahden alakerran rohkeudelle.

– Nyt fiilikset ovat hyvät. Pystyimme pitämään Hongan poissa maalipaikoilta ja samalla kykenimme luomaan itse paikkoja. Kolme pistettä ja nolla omissa, olen tyytyväinen. Hyökkäsimme tasapainoisesti.

- Edellisiin peleihin verrattuna meidän alakerrassa oli nyt lisää rohkeutta ja se näkyi heti yläkerrassa. Meillä oli vaikea vaihe, mutta uskon omiin systeemeihin pitää näkyä. Jalkapallon pitää tuottaa tunteita, Zeneli summaa.

Lisää uutisia