AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.20 // 19.5.2021

"Kova työ palkitaan ja se jatkuu" - HJK:n Casper Terho iloitsee alkukaudesta ja maajoukkuekutsusta

"Kova työ palkitaan ja se jatkuu" - HJK:n Casper Terho iloitsee alkukaudesta ja maajoukkuekutsusta

Casper Terho on ollut vahvasti esillä alkukaudella. (Kuva: Juha Tamminen)

Yksi Veikkausliigan alkukauden suurimmista onnistujista on ollut HJK:n Casper Terho, joka sai kutsun myös U18-maajoukkueen kesäkuun alun leirille.

Terho debytoi Veikkausliigassa jo viime kaudella, mutta harvempi odotti nuorukaisen nousevan suureen rooliin vielä tänä kesänä. Alku on kuitenkin ollut loistava – Terho viimeisteli ensimmäisen liigamaalinsa tultuaan vaihdosta kentälle heti avauskierroksella.

Terho palkittiin avauskokoonpanon paikalla Ilvestä vastaan, ja tuloksena oli upea maali. Vastuu ja onnistumiset eivät varsinaisesti ole yllättäneet Terhoa, vaikka viime kausi kuluikin pitkälti reservijoukkueessa.

– Olen tehnyt paljon hommia, ja siitä on tullut tosi hyvät fiilikset, kun olen päässyt liigajoukkueen mukaan. Kova työ palkitaan ja se jatkuu, Terho sanoo.

– Tuntuu tosi hyvältä palata maajoukkueen mukaan. Loukkaantumisten ja koronan takia siitä on kulunut pitkä aika, kun olin viimeksi mukana. Tunnen joukkueesta oikeastaan kaikki pelaajat, ja on kiva, että meiltä valittiin niin paljon pelaajia. Huomaa, että Klubissa tehdään asioita hyvin.

Lisää uutisia