AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.19 // 14.5.2021

Hakan Manninen pettyi tappioon – ”Ei tässä hirveästi voi hymyillä”

Hakan Manninen pettyi tappioon – ”Ei tässä hirveästi voi hymyillä”

Mikko Manninen toimi Hakan päävalmentajana Teemu Tainion ollessa toimitsijakiellossa.

FC Haka koki kauden kolmannen tappionsa, kun se hävisi kotiavauksessaan sarjanousija KTP:lle 0-3. Hakan valmentajavastuussa ollut Mikko Manninen pettyi pahasti lopputulokseen.

Manninen oli Hakan penkin päässä päävalmentaja Teemu Tainion ollessa toimitsijakiellossa eikä hänen debyyttinsä Veikkausliigavalmentajana sujunut toivotulla tavalla.

– Tosi pettynyt tietenkin. Lähdettiin avaamaan pistetiliä, mutta 0-3 sarjanousijalta pataan, niin ei tässä hirveästi voi hymyillä, Manninen manasi Hakan sivujen mukaan.

Haka hallitsi palloa, mutta maalien makuun se ei päässyt. KTP sen sijaan käytti paikkansa tehokkaasti ja pääsi juhlimaan voittoa.

– Peli oli just sellainen, kuin me odotettiin, eli pidetään palloa ja Kotka hyökkää vastaan. Oli useita tontteja tehdä maaleja tässä pelissä, mutta jos me ei saada palloja vastustajan pussiin, niin silloin on vaikea voittaa pelejä, Manninen totesi.

Katkeran tappion jälkeen Manninen siirsi katseet jo eteenpäin.

– Nyt täytyy katsoa matsi ja analysoida se sekä sen jälkeen keksitään niitä lääkkeitä, millä me saadaan oma pää pidettyä puhtaana ja maaleja toiseen päähän.

Lisää uutisia