AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.18 // 5.5.2021

FC Haka ja nuori hyökkääjälupaus sopimukseen

FC Haka ja nuori hyökkääjälupaus sopimukseen

Miro Salminen siirtyy Hakaan. (Kuva: Jukka Jaskara)

FC Haka ja 19-vuotias hyökkääjä Miro Salminen ovat tehneet 2+1-vuotisen pelaajasopimuksen.

Salminen on treenannut Hakan matkassa syksystä lähtien ja esiintyi ensimmäistä kertaa joukkueen riveissä, kun Haka kohtasi viime viikolla Ilves-Kissat Tehtiksen harjoitusottelussa.

Karkkilan Jalkapalloseurassa kuusivuotiaana jalkapallon aloittaneen Salmisen tie vei jo 11-vuotiaana Nurmijärven Jalkapalloseuraan, missä hän nousi aina edustusjoukkueeseen vuonna 2019. Nyt takana on kaksi kautta Kakkosessa ja Nurmijärvellä aiemmin toimineen Mikko Mannisen kautta avautui mahdollisuus Hakan testiin.

– "Mane" oli ennen Hakaa valmennuspäällikkönä NJS:ssa. Sitä kautta suhteet Hakaan, pääsin testeille ja siitä se sitten lähti, Salminen kertaa Hakan sivuilla.

Vaikka hyökkääjä onkin ollut jo tovin joukkueen matkassa, niin Veikkausliigan aloittaneen joukkueen listalla miestä ei vielä nähty, vaan peliaikaa haetaan alkuun muualta. Tavoitteet ovat kuitenkin selvät tulevaisuuden suhteen.

– Tavoitteena olisi päästä pelaavaan kokoonpanoon mahdollisimman nopeasti. Vakiinnuttaa paikka Veikkausliigassa ja tietenkin tehdä paljon maaleja. Tulevaisuudessa olisi tavoitteena päästä ulkomaan kentille.

Hakan joukkueesta miehellä ei ole kuin hyvää sanottavaa.

– Hakan joukkue vaikuttaa hyvältä. Paljon hyviä pelaajia ja treeneissä ammattimainen ja hyvä asenne. Kopissa ja joukkueessa hyvä henki.

Lisää uutisia