AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.18 // 4.5.2021

eFutisliigan runkosarja päätökseen tiistaina - pelissä on vielä paljon

eFutisliigan runkosarja päätökseen tiistaina - pelissä on vielä paljon

Telian ja Veikkausliigan virallinen virtuaalinen jalkapallosarja eFutisliiga on edennyt runkosarjan viimeisiin hetkiin.

Runkosarjaa jäljellä on enää neljä ottelua, mutta tärkein näistä on selvästi FC Lahti - HIFK. Lahtelaiset aloittavat illan kello 18:00 ottelulla FC Honkaa vastaan ja panosta löytyy runsaasti, sillä espoolaiset pelaavat paikasta lohkon kahden parhaan joukkoon ja Mustat Kuhnurit taas jatkopaikasta.

Ensimmäisellä kaudella Jesper "Jjesu3" Hietarinne löylytti 4-0 Lahtea, mutta pisteet karkasivat toisen osan Roope "El_Matador" Nirosen 1-6 tappion jälkeen.

HIFK haastaa seuraavassa taistossa FC Lahden ja Tähtirinnat tarvitsevat kipeästi pisteitä. Helsinkiläiset ovat viiden ottelun jälkeen ottaneet yhden voiton ja sillä on vaikea päästä jatkopeleihin.

Kaksi viimeistä kohtaamista on FC Honka - AC Oulu ja IFK Mariehamn - Ilves. Mikäli yllätyksiä ei käy, niin voitot suuntaavat Espooseen ja Tampereelle. Jos aluksi FC Lahti voittaa Hongan, niin AC Oulu voi taistella suorasta jatkopaikasta, mutta todennäköisesti espoolaiset saavat vähintään yhden pisteen kahdesta ottelusta ja se riittää kolmanteen sijaan. IFK Mariehamnin ja Ilveksen ottelussa pelataan toisesta sijasta.

Tiistainkin otteluita voi seurata Telia Esports Seriesin YouTube-kanavalla.

eFutisliigan tulokset, ohjelma ja taulukot kokonaisuudessaan Telia Esports Seriesin verkkosivuilla.


Lisää uutisia