AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.18 // 4.5.2021

Daniel Håkans jatkosopimukseen SJK:n kanssa

Daniel Håkans jatkosopimukseen SJK:n kanssa

Jatkoa SJK:ssa.

SJK:n ja Suomen U21-maajoukkueen 20-vuotias keskikenttäpelaaja Daniel Håkans, on tehnyt SJK:n kanssa uuden pelaajasopimuksen.

SJK:n verkkosivujen mukaan sopimus korvaa aiemmin tälle kaudelle voimassa olleen sopimuksen ja pitää Håkansin Seinäjoella mahdollisesti kauden 2023 loppuun.

Vaasassa syntynyt Håkans on edustanut SJK:ta kaudesta 2019, ja siirtyi Seinäjoelle talvella 2018 – 2019 kasvattajaseurastaan Vasa IFK:sta. Håkans nousi nopeasti SJK Akatemian kautta SJK:n edustusjoukkueen pelaavaan kokoonpanoon, ja hänet valittiin ensimmäistä kertaa mukaan Suomen U21-maajoukkueeseen viime syksynä.

Kaikkiaan Håkans on pelannut SJK:ssa 14 Veikkausliigan ottelua sekä 11 Suomen Cupin ottelua. Avausmaali SJK:n paidassa on vielä syntymättä, mutta lähellä se on jo monesti ollut.

– Tuntuu erittäin hyvältä jatkaa täällä. Tunnen, että täällä voin jatkaa kehittymistä hyvässä ympäristössä, ja tämä sopimus on myös kuitti siitä, että olet tehnyt jotain oikein sekä kehittynyt paljon. Joten, siksi tuntuu todella hyvältä jatkaa tällä ja odotan innolla käynnissä olevan kauden jatkumista, Håkans toteaa SJK:n sivuilla.

Myös SJK:n seurajohto ja valmennus uskoo Håkansin kykyihin vahvasti.

– Daniel on vielä nuori pelaaja, mutta hänellä on mahdollisuudet edetä urallaan, koska hänellä on kaksi maailmanluokan ominaisuutta: nopeus ja suunnanmuutosnopeus. Vielä kun kokonaisvaltainen pelaaminen kehittyy, hän lähtee SJK:sta kansainvälisille kentille, sanoo päävalmentaja Jani Honkavaara.

– Daniel on tehnyt tinkimättä töitä, itsensä sekä pelinsä eri alueiden kehittämiseksi, ja siksi sementoinut paikkansa edustusjoukkueessa sekä saanut kutsun Suomen U21-maajoukkueeseen, kehuu SJK:n urheilupuolen tekninen johtaja Richard Dorman.

Lisää uutisia