AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.17 // 2.5.2021

KuPS:n Jyry odottaa HJK-kohtaamista – ”Heti kova päänahka kauden alkuun”

KuPS:n Jyry odottaa HJK-kohtaamista – ”Heti kova päänahka kauden alkuun”

Tommi Jyry hamuaa HJK:n päänahkaa. (Kuva: Juha Tamminen)

Viime viikonloppuna varaslähdön kauteen napanneet KuPS ja HJK jatkavat pelejään vapun jälkeen sunnuntaina. Joukkueet tulevat toisilleen tutuksi lähiaikoina, sillä ne kohtaavat toisensa myös ensi viikon Suomen Cupin finaalissa.

KuPS aloitti kautensa niukalla 0-1-tappiolla FC Interin vieraana.

- Totta kai tulos oli pettymys, sillä emme talven aikana juuri hävinneet pelejä ja peli näytti hyvältä. Se oli vähän sellainen 0-0-peli. Oli kuitenkin kiva pelata, vaikka olosuhteet olivat vähän vaikeat, Jyry arvioi kauden avausta.

Veikkausliigan kauden alku on penkkiurheilijan kannalta sikäli herkullinen, sillä ennakkoon kauden kärkijoukkueisiin lukeutuvat joukkueet kohtaavat toisensa heti kauden alkajaisiksi. Viime viikonloppuna viime kauden pronssijoukkue KuPS kohtasi hopeamitalisti Interin ja nyt sunnuntaina vastassa on hallitseva mestari HJK.

- Kaikki joukkueet täytyy kohdata joka tapauksessa, mutta on siistiä päästä mittaamaan tasoa heti alusta lähtien. Treenipeleillä ei ole merkitystä ja olemme paiskineet kovaa hommia. Mitään ei tulla saamaan ilmaiseksi. Kiva pelata HJK:ta vastaan ja saada heti kova päänahka kauden alkuun, Jyry miettii.

Ottelu toimii samalla kenraaliharjoituksena kohti tulevaa Suomen Cupin finaalia, mutta Jyryn mukaan ajatukset ovat tiukasti tulevassa kamppailussa.

- Peli kerrallaan mennään eikä vielä ajatella cupin finaalia. Finaali on kyllä tosi hieno porkkana, mutta pelataan tämä peli pois alta ensin.

KuPS-HJK Kuopion keskuskentällä sunnuntaina 3.5. kello 18.30 alkaen.

Kaikki Veikkausliigaottelut suorana Ruutu-palvelussa

Lisää uutisia