AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.17 // 30.4.2021

FC Hakan Ojala luottavaisena – ”Jokaisella pelipaikalla on tekijämiehiä”

FC Hakan Ojala luottavaisena – ”Jokaisella pelipaikalla on tekijämiehiä”

Salomo Ojala teki Hakalle viime kaudella kuusi maalia. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Hakan joukkue on muuttunut viime kaudesta ja erityisesti hyökkäysosasto on leventynyt viime kaudesta. Viime kaudella Hakan paras maalintekijä oli kuusi maalia tehnyt Salomo Ojala, joka on saanut täksi kaudeksi rinnalleen kolme uutta kirittäjää.

Ojala on yksi niistä pelaajista, joka on Hakan kannattajille jo tuttu, mutta muuten joukkue on kokenut talven aikana muutoksia. Ojalan mukaan tällä kaudella nähdään entistä vahvempi koskilaisryhmä.

- Joukkue on vähän muuttunut viime kaudesta. Meille on tullut hyviä vahvistuksia ja joukkueessa on hyvä meininki. Meillä on jokaisella pelipaikalla tekijämiehiä ja lisäksi saimme pidettyä viime kaudesta hyviä pelaajia, Ojala arvioi tämän kauden joukkuetta FC Hakan verkkosivuilla.

- Meillä on nyt neljä puhdasta kärkimiestä joukkueesta ja katsotaan sitten, että pelaammeko kahdella vai yhdellä kärjellä. On vain positiivista, että on kilpailutilannetta ja se pistää vain tekemään entistä enemmän hommia.

Hakan hyökkääjäosasto onkin tällä kaudella leventynyt ja monipuolistunut. Ojala on saanut kirittäjäkseen talvella ennakkoluulottomia otteita esittäneen Jesse Huhtalan, hiljattain joukkueen mukaan liittyneen Andrija Bosnjakin sekä vielä loukkaantumisesta toipuvan Aleksandar Vucenovicin. Päävalmentaja Teemu Tainiolla onkin käsissään erityylisiä palikoita joita sovittaa Hakan kulloiseenkin kokoonpanoon.

- Ainakin minä ja Jesse olemme aika erilaisia pelaajia. Vucenovicista ja Bosnjakista en osaa vielä hirveästi sanoa, kun he ovat olleet vasta vähän aikaa mukana eikä esimerkiksi Vucenovic ole ollut joukkueen mukana lainkaan. He ovat ainakin isokokoisia ja Bosnjak on ihan taitavan oloinen, nopea ja vähän erilainen hyökkääjä, Ojala kuvailee kollegoitaan.

FC Hakan kausi alkaa maanantaina HIFK:n vieraana. Ottelu Bolt Arenalla alkaa kello 18.30.

Lisää uutisia