AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.17 // 28.4.2021

Juho Hyvärinen osumastaan: ”En kuullut tai nähnyt mitään muuta kuin maalin”

Juho Hyvärinen osumastaan: ”En kuullut tai nähnyt mitään muuta kuin maalin”

Juho Hyvärinen sai Inter-pelaajilta onnittelut maalistaan. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Interin puolustaja Juho Hyvärinen oli turkulaisten sankari heti ensiesiintymisessään sinimustien paidassa Veikkausliigassa, kun hän viimeisteli ottelun ainoaksi jääneen osuman KuPS:n verkkoon. Hyväriselle avausmaali Interin paidassa maistui.

Hyvärinen teki maalinsa komealla sijoituksella, kun KuPS-vahti Otso Virtanen tuli rangaistusalueen ulkopuolelle puskien pallon keskialueelle. Hyvärinen ei epäröinyt ratkaisunsa kanssa, vaan sijoitti vastapallosta suoraan verkon perukoille noin 30 metristä.

– En kuullut tai nähnyt mitään muuta kuin maalin. Noah (Nurmi) kertoi myöhemmin huutaneensa, että "mitä sä teet". Se oli hieno taisteluvoitto meiltä, ja maalitilin avaaminen aikaisessa vaiheessa teki minulle hyvää, Hyvärinen kertoo Palloliiton verkkosivuilla.

Hyvärinen siirtyi täksi kaudeksi Interiin kasvattajaseurastaan RoPS:sta. Rovaniemeläisten viime kausi päättyi putoamiseen, joten Hyvärinen päätti katsella muita vaihtoehtoja.

– Toivon, etten koe enää samanlaista kautta, mutta se oli opettavainen. Tuli aika tutuksi, miltä tuntuu pelata koko ajan paineen alla. Kauden jälkeen oli hyvä aika lähteä eteenpäin urallani – Inter osoitti kiinnostuksensa, ja valinta oli aika selkeä, Hyvärinen avaa päätymistään Interiin.

Voitto yhdestä ennakkoon päävastustajasta oli oiva aloitus kaudelle. Inter on kahtena edelliskautena voittanut hopeaa ja Hyvärinen uskoo joukkueen kärkkyvän kärkisijoja myös tällä kaudella.

– Meillä on hyvät mahdollisuudet olla mukana kärkikahinoissa. Meillä on tosi hyvä joukkue sekä tiivis joukkuehenki, ja uskon, että kaudesta tulee oikein hyvä. Sen näkee joka treeneissä, että kaikki tekevät parhaansa menestyksen eteen. Katsotaan lopuksi, mihin se riittää.

Lisää uutisia