AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.17 // 28.4.2021

Interin Nurmi: ”Oli tärkeä avata heti voitolla”

Interin Nurmi: ”Oli tärkeä avata heti voitolla”

Noah Nurmi iloitsi avausvoitosta. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Interin kausi alkoi parhaalla mahdollisella tavalla, kun turkulaiset kaatoivat Veikkausliigan avauksessaan KuPS:n 1-0. Interin toppari Noah Nurmi oli tyytyväinen kauden avaukseen.

Inter pelasi Veikkausliigakauden alla Suomen Cupin välierän, jossa se hävisi HJK:lle selvästi 0-4. Veikkausliigassa kausi käynnistyi heti tärkeällä voitolla.

- Oli tärkeä avata heti voitolla yhtä päävastustajaa vastaan. Klubi-tappio toimi hyvänä herätyksenä ja oli hienoa, että saimme otettua nyt tuollaisen taisteluvoiton, Nurmi toteaa.

HJK-ottelua lukuun ottamatta Interin puolustus toimi talven peleissä erinomaisesti, sillä muissa otteluissa sille tehtiin yhteensä vain kolme maalia. Interin alakerrassa operoiva Nurmi antaa kiitosta koko joukkueelle.

- Puolustaminen alkaa aina hyökkäyksestä ja se on koko joukkueen juttu. Valmentajat ovat luoneet meille hyvän pelijärjestelmän ja kaikki ymmärtävät oman roolinsa. Siinä on helppo sitten pelata.

Vaikka Inter on kahtena edelliskautena napannut itselleen hopeamitalit, niin joukkuetta ei ennakkokaavailuissa nostettu HJK:n ja KuPS:n rinnalle suurimpien mestariehdokkaiden joukkoon. Voitto KuPS:sta toimi kuitenkin hyvänä myrskyvaroituksena.

- Meillä on ryhmässä ollut kova usko itseemme, ja se on ollut ihan sama mitä muut ovat sanoneet. Emme anna muiden sanomisten vaikuttaa omaan tekemiseemme, Nurmi kuittaa.

Lisää uutisia