AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.17 // 27.4.2021

​Marko Rajamäki kehuu SporttiRuutu-podcastissa HJK:n Casper Terhoa: "Teki sen, mitä pyydettiin eli maalin"

​Marko Rajamäki kehuu SporttiRuutu-podcastissa HJK:n Casper Terhoa: "Teki sen, mitä pyydettiin eli maalin"

Casper Terho saa kehuja "Rapalta". (Kuva: Juha Tamminen)

Ruudun asiantuntija Marko Rajamäki kehuu monien nuorten pelaajien esityksiä Metroderbyssä.

Erityisesti HJK:lle maalin tehneen Casper Terhon ennakkoluuloton esitys miellytti Rajamäkeä. Hän kertoi näkemyksiään Suplan SporttiRuutu-podcastissa.

- Oli kiva nähdä, että nuoret pelaajat saivat vastuuta Klubissa. Casper Terholle avausmaali, 2003 syntynyt nuori pelaaja. Monesti on ollut puhetta, että pääsevätkö "junnut" pelaamaan Klubissa.

- Nyt Terho näytti, pääsi kentälle muutamaksi minuutiksi ja teki 4-2 -maalin. Toivon mukaan hän pistää ainakin painetta päävalmentaja Koskelalle, että minua pitää peluuttaa, Rajamäki kertoo Suplan SporttiRuutu-podcastissa.

Rajamäki muistutti HJK:n edustukseen murtautumisen vuosittaisesta vaikeudesta.

- Jos puhutaan HJK:sta, niin totta kai sinne on haastavaa päästä sisään ja totta kai päävalmentajalla on paljon muitakin vaihtoehtoja. Päävalmentajan tarkoitus on voittaa pelejä ja ajaa sisään sitä vahvinta joukkuetta, joka hänellä on käsissään. Sen takia sinne on vaikea päästä. Loukkaantumisia oli ja HJK:lla oli yllättävän paljon poissaoloja. Nuori Terho pääsi koittamaan ja teki sen, mitä pyydettiin, eli maalin.

- Olen todella iloinen näistä asioista. Totta kai myös (Matti) Peltola pääsi kentälle, samoin Niklas Pyyhtiä. Paljon nuoria poikia, Rajamäki sanoo.

Lähde: SporttiRuutu
Lisää uutisia