AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.16 // 24.4.2021

Toivomäki uskoo KuPS:n taistelevan mestaruudesta – ”Haluamme olla kärjessä”

Toivomäki uskoo KuPS:n taistelevan mestaruudesta – ”Haluamme olla kärjessä”

Henri Toivomäki kehuu Veikkausliigan tasoa. (Kuva: Juha Tamminen)

KuPS aloittaa kautensa tänä iltana kohdatessaan vieraskentällä FC Interin. KuPS on noteerattu tällä kaudella suurimmaksi ennakkosuosikiksi HJK:n ohella. Vielä viime kaudella HJK:ta edustanut Henri Toivomäki uskoo KuPS pystyvän tällä kaudella taistelemaan mestaruudesta.

KuPS on osoittanut talven aikana potentiaalinsa häviten vain yhden pelin. KuPS voitti muun muassa HJK:n joukkueiden kohdatessa tammikuussa.

- Itse kausi on tietenkin aina eri asia kuin harjoitusottelut, mutten näe estettä ettemmekö voisi menestyä ja taistella mestaruudesta. Meillä on joukkueessa laatua ja suoritustasoa. Kaikki on mahdollista, mutta ratkaisupelit ovat vielä kaukana ja vain seuraava peli on se, joka merkitsee. Meillä on kuitenkin hyvä joukkue, hyvä pelitapa ja hyvä henki, Toivomäki kehuu.

KuPS tavoittelee tällä kaudella mestaruutta ja se on raivannut tiensä myös Suomen Cupin finaaliin.

- Tietenkin haluamme olla kärjessä, kun sarja loppuu ja cup on meille myös selkeä tähtäin. Mielestäni ne ovat meille ihan valideja tavoitteita.

Lauantaina alkavasta kaudesta Toivomäki povaa tasaista.

- Viime kausi oli poikkeuksellinen valmistautumisen suhteen ja nyt näemme, että kuinka valmiita joukkueet ovat. Luulen, että pääsemme kaikki aika hyvin valmistautuneina liigan etenkin, kun sarjan alku viivästyi vähän. Veikkaan tasaisia otteluita etenkin alkukierroksilla ja Veikkausliigassa joku joukkue saattaa ihan tyhjästä pelata tosi hyvän jakson. Veikkausliigassa on hyviä pelaajia, joukkueet ovat hyvin valmennettuja ja pelaajat ovat hyvässä kunnossa, Toivomäki kehuu.

FC Inter-KuPS lauantaina 24.4. Veritas Stadionilla kello 17.00 alkaen.

Lisää uutisia