AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.16 // 23.4.2021

Markus Halsti valmiina vielä ainakin yhteen kauteen: "Jos tämä on viimeinen vuosi, haluan antaa kaiken"

Markus Halsti valmiina vielä ainakin yhteen kauteen: "Jos tämä on viimeinen vuosi, haluan antaa kaiken"

"Make" painaa edelleen täysillä. (Kuva: Juha Tamminen)

Alkavan Veikkausliigakauden yksi ehdottomasti kokeneimmista pelaajista on HJK:n topparin tontilla luutiva Markus Halsti.

Halsti on ehtinyt kokea pelaamista ja myös menestystä niin Ruotsissa, Tanskassa kuin Atlantin tuolla puolenkin ennen paluutaan HJK-paitaan pitkän kierroksen jälkeen.

Joulukuussa Halsti solmi HJK:n kanssa jatkosopimuksen ja kun mittarissa on nyt 37 vuotta, ei kausia väistämättä ole ainakaan kovin montaa enää edessä – alkava kausi on hyvin mahdollisesti se viimeinen komealla uralla.

- Ajattelen sitä melkein joka viikko, onko tämä viimeinen vuosi? Haluan päättää itse koska ja miten urani lopetan. Ajatukset antavat minulle myös hiukan motivaatiota. Jos tämä on viimeinen vuosi, haluan ainakin antaa kaiken mitä on, Halsti sanoo Yle Sportenille.

HJK:n pelaajaryhmän nestorina tietty rooli lankeaa Halstille luonnostaan.

- Kaikki sanovat nyt, että olen aika hyvä dj ja soitan hyvää musiikkia. Olen joukkueen "grumpy old man", Halsti nauraa.

"Vanha mies" on kuitenkin vuosien kokemuksella ja rautaisen ammattimaisella otteella katsomassa kohti lauantaina alkavaa kautta. Ja nimenomaan HJK:n näkökulmasta.

- Ihan rehellisesti, en tiedä oikein missä muut joukkueet menevät. Me olemme kuitenkin HJK, eikä meidän tarvitse keskittyä muihin. Meidän pitää ottaa kunniana se, että kaikki muut mieluiten voittavat juuri meidät, Halsti sanoo.

- Ja itse olen tässä tekemässä jotain muuta kuin soittamassa musiikkia kuntosalilla. Haluan pelata jalkapalloa, rakastan lajia.

HJK-FC Honka Bolt Arenalla lauantaina 24.4. kello 15.00.

Kaikki Veikkausliigaottelut suorana Ruutu-palvelussa

Lähde: Yle Sporten
Lisää uutisia