AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.16 // 23.4.2021

Jonas Levänen veikkaa Hongasta mustaa hevosta

Jonas Levänen veikkaa Hongasta mustaa hevosta

Jonas Levänen haluaa auttaa Hongan mestaruustaisteluun. (Kuva: Juha Tamminen)

Veikkausliiga alkaa lauantaina ja avausotteluna nähdään aina mielenkiintoinen Metroderby. Vastakkain ovat samalla kärkipäähän tällä kaudella veikatut HJK ja FC Honka. Panokset kauden avauksessa ovatkin heti kovat ja sen tiedostaa myös Hongan Jonas Levänen.

Veikkausliigan seurojen tekemässä kyselyssä HJK rankattiin selväksi ennakkosuosikiksi ja myös Honkaa veikattiin kerran mestariksi. Levänen uskoo Hongalla olevan sanansa sanottavana mestaruustaistelussa.

- Veikkausliiga tuntuu tällä kaudella tosi tasaiselta. HJK:lla on isoin budjetti ja sen jälkeen seuraavilla joukkueilla on aika tasaisesti. Uskon meillä olevan mahdollisuudet nousta tämän kauden mustaksi hevoseksi mestaruustaisteluun, Levänen ennakoi.

Levänen veikkaa tiukkaa kärkitaistelua.

- HJK, KuPS ja Inter on veikattu kärkeen ja kohtasimme KuPS:n talvella ja se on todella laadukas joukkue. HJK on varmasti kovin vastustaja heille meidän ohella. Uskon, että SJK tulee olemaan kova tällä kaudella. Valmentaja on saanut sinne oman näköisensä joukkueen ja uskon heidän olevan vahvoja. Kovalla innolla odotetaan kauden alkua.

Hongan oman kasvatin valmistautuminen kauteen on sujunut hyvin.

- Olen päässyt hyvin pelaamaan ja välttynyt isommilta loukkaantumisilta. Pelillisesti on vielä vähän parannettavaa, mutta suurimmaksi osaksi on mennyt ihan hyvin, Levänen kertoo valmistautumisestaan.

HJK-FC Honka Bolt Arenalla lauantaina 24.4. kello 15.00 alkaen.

Lisää uutisia