AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.16 // 22.4.2021

HIFK:n taustoihin kaksi uutta jäsentä

HIFK:n taustoihin kaksi uutta jäsentä

HIFK sai vahvistusta taustoihinsa. (Kuva: Riku Laukkanen)

HIFK kertoo verkkosivuillaan, että Tommi Ekmark liittyy seuran valmennusryhmään tämän kauden kattavalla sopimuksella. Joni Välilä puolestaan on liittynyt HIFK:n joukkueen fysioterapeutiksi alkavan kauden kattavalla sopimuksella.

Ekmark oli omalla pelaajaurallaan toppari ja pelasi Kakkosessa Mikkelin Pallo-Kissoissa viimeisen kautensa vuonna 2019. Päävalmentajana Ekmark johdatti joukkueensa Kakkosen A-lohkossa sijalle kuusi. Kauden jälkeen miestä odottivat uudet haasteet ja Mikkeli vaihtui Helsinkiin.

Ekmark nimettiin kaudeksi 2021 Kakkosen B-lohkossa pelaavan Atlantis FC:n päävalmentajaksi. Nyt Helsingissä hän toimii myös HIFK:n apuvalmentajana.

Ekmark, 27, on iloinen pääsystään mukaan HIFK:n.

– Joukkueessa on hyvä meininki ja oma paikkani seurassa tuntuu koko ajan paremmalle. Kaiken kaikkiaan on tosi hyvät fiilikset tästä mahdollisuudesta, Ekmark toteaa HIFK:n sivuilla.

– Minulla on kova työmoraali ja kova into oppia uutta. Minulla on kyky reflektoida sekä omaa että joukkueen tekemistä. Tuon sitä kautta uusia näkökulmia ja apukäsiä kaikkeen mihin ikinä tarvitseekaan.

– Odotan, että me pelataan tulevalla kaudella joukkueena voittavaa ja ennen kaikkea rohkeaa jalkapalloa. Odotan joukkueelta ennakkoluulottomuutta ja sitä, että meidän pelityyli on tunnistettava Veikkausliigakentillä.

Välilä on vasta valmistunut fysioterapeutiksi ja mies sai harjoittelujakson kautta koko kauden mittaisen sopimuksen seuraan.

– HIFK on työpaikkana tuntunut erittäin hyvältä ja ammattimaiselta. Oli hieno fiilis tulla tähän organisaatioon mukaan, Välilä toteaa.

Lisää uutisia