AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.15 // 18.4.2021

​KTP:lle tuli ylimääräinen vapaapäivä – katseet jo ensi viikonlopussa

​KTP:lle tuli ylimääräinen vapaapäivä – katseet jo ensi viikonlopussa

KTP sai vapaan sunnuntain. (Kuva: Mikko Mäkelä)

Lauantaille sovitun FC Haka -ottelun siirtäminen ja lopulta peruminen kokonaan toi KTP:lle sunnuntaille ylimääräisen vapaapäivän.

Ottelun peruminen tapahtui varotoimenpiteenä Hakan pelaajistossa ilmenneiden kuumetapausten johdosta.

– Perjantaina joukkueesta ilmoittautui kaksi kuumepotilasta sairastuvalle, ja lauantaina sairastuneita ilmeni enemmän. Heidän koronatestituloksensa eivät ennätä ajoissa sunnuntaiksi, emmekä halunneet ottaa muutenkaan mitään riskiä. Myös lääkäri Valkeakoskella oli ohjeistanut perumaan ottelutapahtuman, kertoo KTP:n joukkueenjohtaja Esa Vilkki.

Kotkan valmennusjohto ei lyhyellä aikataululla ennättänyt järjestämään joukkueelleen korvaavaa ohjelmaa, ja sunnuntaille tulinyt ylimääräinen vapaapäivä.

KTP:n seuraava ottelutapahtuma – ja samalla viimeinen ennen toukokuun 3. päivän Veikkausliiga-avausta – on ensi lauantain (24.4.) treenipeli Ykkösen Joensuun JIPPOa vastaan.

KTP:n päävalmentaja Argo Arbeiterin mukaan JIPPO sopii kotkalaisille oikein hyvin liigan kenraaliharjoitukseksi.

– JIPPO on Ykköseen oikein hyvä jengi, ja meidän on otettava se vakavasti. Ihan tuoreessa muistissa (27.3.) on, kun joensuulaiset kävivät löylyttämässä AC Oulua harjoitusmatsissa vieraissa 0–4, Arbeiter toteaa.

Lisää uutisia