AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.15 // 18.4.2021

HJK taipui tehokkaalle FC Lahdelle -"Peli oli periaatteessa täysin kontrollissa"

HJK taipui tehokkaalle FC Lahdelle -"Peli oli periaatteessa täysin kontrollissa"

Toni Koskela pettyi tappioon, mutta näki pelissä paljon hyvää. (Kuva: Juha Tamminen)

HJK:n viimeinen harjoitusottelu ennen Veikkausliiga-kauden alkua päättyi tappioon, kun FC Lahti oli terävämpi numeroin 1-2.

FC Lahti oli lauantai-illan ottelussa tehokas muutamassa paikassaan ja aiheutti näin Klubille vuoden toisen tappion.

– Peli oli periaatteessa täysin kontrollissa, mutta vastustaja teki tehokkaasti maalin lähes joka kerta, kun viimeisellä kolmanneksella kävivät, totesi HJK:n päävalmentaja Toni Koskela ottelun jälkeen.

FC Lahden avausmaali syntyi vierailijoiden lähes ensimmäisestä hyökkäyksestä, kun Javi Hervas keskitti pallon maalille, josta Chinedu Geoffrey ohjasi pallon ohi Klubin maalia vartioineen Hugo Kedon.

Toisella puoliajalla Klubi tasoitti ottelun. Filip Valenčič antoi kulmapotkun ja Miro Tenho pääsi puskemaan pallon kohti maalia. Lahden maalivahti Antonio Reguero torjui, mutta paalupallon Tenho ohjasi kauniisti yläkulmaan.

Lahti siirtyi uudestaan johtoon 67. minuutilla, kun Jasin Assehnounin antama sivuvapari leijui yli Hugo Kedon suoraan maaliin. Enempää maaleja ei tehty, joten ottelu päättyi lukemiin 1-2.

– Hyökkäyspelaamisemme ei ollut kokonaisuudessaan yhtä sujuvaa kuin viime aikoina. Loimme silti loimme ok-määrän maalipaikkoja ja olimme monet kerrat boksin sisällä, mutta tänään ei viimeiset syötöt ja kosketukset tai laukaukset löytäneet perille, harmitteli Koskela.

– Luonnollisesti tulokseen emme ole tyytyväisiä ja peliesitystäkin voimme parantaa, mutta monelta osin on hyvä lähteä kohti ensi viikon sarja-avausta.

Lisää uutisia