AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.15 // 18.4.2021

Auvinen nähnyt Hakan kehityksen – ”Toiminta on ammattimaistunut”

Auvinen nähnyt Hakan kehityksen – ”Toiminta on ammattimaistunut”

Eero-Matti Auvinen palasi muutaman vuoden tauon jälkeen Hakaan. (Kuva: Jukka Jaskara)

FC Haka sai täksi kaudeksi toivotun paluumuuttajan, kun Eero-Matti Auvinen palasi tuttuun nuttuun solmittuaan talvella Hakan kanssa sopimuksen. Auvinen nähtiin Hakassa edellisen kerran kaudella 2016 ja on sen jälkeen hakenut jalkapallo-oppia AC Oulusta, VPS:sta ja HIFK:sta.

Auvinen on pelannut viimeiset neljä kautta muualla kuin Hakassa. Vaikka joukkue ja taustat ovat muuttuneet paljon edelliskerrasta, niin tuttuun paikkaan oli helppo palata.

- Kyllähän se helpottaa, että on tuttu paikka ja on muutama asia vähemmän mitä tarvitsee miettiä. Jami ja Mamba olivat silloin edelliskerralla ja hierojat ovat samat, mutta muuten porukka on vaihtunut, Auvinen toteaa Hakan sivuilla.

Auvinen on ehtinyt huomata miten Haka on muuttunut vuosien varrella.

- Joka paikassa asioita tehdään tietenkin eri tavalla, mutta kokonaisuutena ja isossa kuvassa Haka on samalla tasolla muiden kanssa. Viimeksi, kun lähdin Hakasta, niin tuntui siltä, että muualla tehdään asioita paremmin, mutta nyt on otettu se steppi ylöspäin ja on ollut positiivista huomata, että toiminta on ammattimaistunut, Auvinen kehuu.

Veikkausliiga alkaa Hakan osalta 3.5., kun Haka matkustaa Auvisen viime kauden seura HIFK:n vieraaksi. Auvinen katsoo luottavaisena kohti tulevaa kautta.

- Meillä on hyvä jengi ja henki on hyvä. Meillä on vielä muutama viikko aikaa hioa asioita ja meillä on hyvät odotukset kautta kohtaan.

Lisää uutisia