AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.15 // 16.4.2021

KuPS ja RTV Puijon Väri yhteistyösopimukseen

KuPS ja RTV Puijon Väri yhteistyösopimukseen

Kuva: Juha Tamminen

Kuopion Palloseura saa tukijoukkoihinsa mainetta niittäneen pitkäaikaisen sisustuspuolen ammattilaisen RTV Puijon Värin.

Yhteistyöneuvottelut käytiin osapuolten välillä todella hyvässä hengessä ja ennen kaikkea paikallista toimintaa sekä yhdessä tekemistä korostaen.

- Olemme todella mielissämme, että saimme perheeseemme mukaan RTV Puijon Värin, on ilo ja kunnia aloittaa heidän kanssaan yhteinen matka. Uskomme, että matkasta tulee ensinnäkin elämyksellinen mutta ennen kaikkea myös molemmille osapuolille lisäarvoa tuova.

- Olemme saaneet jo tulille ensimmäisen yhteisen projektimme, josta voimme kertoa kaikille huhtikuun loppupuolella lisää, linjaa Kuopion Palloseuran myynti- ja markkinointijohtaja Jukka Voutilainen.

RTV Värin puolelta yhteistyö KuPS:n kanssa koetaan hyvin luontevana.

- KuPS:n kanssa yhteistyön jatkaminen on meille luontevaa, olemmehan olleet Kuopiossa jo 65 vuotta. Meille on tärkeä olla mukana yhteistyökumppanina paikallisessa jalkapallon kärkijoukkueessa. Yhteistyökumppanuus tarjoaa meille hyvän näkyvyyden tapahtumissa, sekä mahdollisuuden osallistua asiakkaidemme kanssa ottelutapahtumiin entistä syvällisemmin.

- Toivotamme KuPS:lle menestystä kaudelle 2021, iloitsee RTV-Yhtymän aluejohtaja Jouko Tarvonen.

Lisää uutisia