AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.15 // 15.4.2021

​"Koitin vähän väliin huudella" – Honkavaara ei päästä pelaajia leijumaan

​"Koitin vähän väliin huudella" – Honkavaara ei päästä pelaajia leijumaan

SJK hioo kuvioitaan jälleen lauantaina. (Kuva: SJK)

SJK avasi viikkonsa ottelulla FC Hakaa vastaan ja lauantaina on edessä viikon toinen ottelu, kun vastaan asettuu KPV.

Maanantaina SJK vieraili Valkeakoskella FC Hakan vieraana, ja otti hyvän esityksen myötä 2-1-voiton. Lukemat jopa hieman mairittelevat kotijoukkuetta, sillä SJK:n esitys varsinkin ensimmäisellä puoliajalla oli dominoiva.

– Olen ihan tyytyväinen meidän Haka -peliimme.

- Emme ole vielä ehtineet käymään sitä enempää läpi, mutta kun pelaajat siinä katseli sen pelin jälkeen jotain meidän parin minuutin pallonhallintajaksoa syöttöjä laskien, niin koitin siihen väliin vähän huudella, että joitain asioita olisi voinut tehdä paremminkin, naurahtaa SJK:n päävalmentaja Jani Honkavaara.

Honkavaara korostaa, että moni asia pelissä toimii, mutta hienosäätöä ja hiukan ryhmityksen hakemista on vielä tehtävänä.

– Eli sitä se on, ja vielä tässä kehitetään ja oikeastaan nyt kun kauden aikana on aika paljon vaihdeltu kokoonpanoa, niin nyt koitamme vakiinnuttaa sitä. Ja tavallaan tehdään näissä viimeisissä peleissä viimeiset voitelut ja luodaan viimeiset yhteydet toisiimme.

- Sitä valmentaminen aika paljon myös on, että etsitään niitä pelaajia, joiden välillä synkkaa ja kellä on hyvä vire. Kaikki näyttää sillä tavalla aika hyvältä ja kausi voi kohta alkaa, "Honsu" tiivistää.

SJK - KPV lauantaina 17.4. kello 17.00 OmaSp Stadionilla. Ottelu pelataan yleisöltä suljettuna, mutta sitä voi seurata suorana lähetyksenä täältä.


Lisää uutisia