AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.15 // 13.4.2021

HIFK ja CGI solmineet kauden 2021 kattavan yhteistyösopimuksen

HIFK ja CGI solmineet kauden 2021 kattavan yhteistyösopimuksen

Kuva: Riku Laukkanen

HIFK ja IT-alan palveluyritys CGI ovat solmineet tulevan Veikkausliigakauden kattavan yhteistyösopimuksen. CGI:n logo tulee jatkossa koristamaan HIFK:n pelipaitaa.

CGI työllistää Suomessa noin 3 700 työntekijää, mikä tekee yrityksestä Suomen suurimman omalla toimialallaan. Helsingissä sijaitsevan pääkonttorinsa ohella yhtiöllä on 17 muuta toimistoa ympäri Suomen.

– Me olemme globaalisti paikallinen yritys, eli toimimme maailmanlaajuisesti samalla kun varmistamme sen, että pidämme huolta asiakkaistamme paikallisella tasolla. Vahva paikallinen läsnäolo ja vastuunkanto ovat erittäin tärkeä osa meidän yritystoimintaamme.

- Haluamme olla mukana tukemassa paikallisyhteisöjä monin eri tavoin, kuten nyt tukemalla HIFK:n toimintaa, kommentoi markkinointi- ja viestintäjohtaja Jarkko Virtanen CGI:stä.

HIFK:ssa ollaan sopimukseen erittäin tyytyväisiä.

– Olen kovin tyytyväinen siitä, että olemme saaneet myös isompia yrityksiä mukaan meidän kumppaneiksi. HIFK on stadilainen ja kansainvälinen seura, joka koskettaa monia ihmisiä. Sovimme siis erinomaisesti profiililtamme yhteen CGI:n kanssa. Uskon, että tässä on kaikki edellytykset hyvään ja antoisaan yhteistyöhön, sanoo HIFK:n urheilu- ja liiketoiminnan kehittäjä Juhani Tähkävuori.

Lisää uutisia