vko.14 // 10.4.2021

KuPS ja HJK Suomen Cupin finaaliin – välierät pelattu

KuPS juhlii finaalipaikkaa. (Kuva: Juha Leskinen)

KuPS ja HJK etenivät Suomen Cupin 2021 finaaliin lauantaisista välieräotteluista.

KuPS kaatoi FC Hongan lauantaisessa välierässä maalein 2-1 (2-1). Ottelun kaikki maalit nähtiin avausjakson viimeisen vartin aikana. Janis Ikaunieks vei KuPS:n johtoon, mutta Niklas Pyyhtiä tasoitti vain neljä minuuttia myöhemmin. Kuusi minuuttia tasoituksesta Santeri Haarala iski numeroiksi 2-1, mikä jäi myös lopputulokseksi.

HJK puolestaan kaatoi omassa välierässään FC Interin puhtaasti 4-0 (2-0). Filip Valencic ja David Browne veivät HJK:n kahden maalin johtoon jo ennen 20 peliminuutin täyttymistä. Roope Riski ja Atomu Tanaka sinetäivät voittolukemat toisella jaksolla.

Suomen Cupin finaalin vielä vahvistamaton pelipäivä on lauantai 8.5.