AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.14 // 9.4.2021

"Omalta hyökkäykseltä odotan maaleja" - KTP-luotsi Arbeiter kaipaa tehoja FC Lahtea vastaan

"Omalta hyökkäykseltä odotan maaleja" - KTP-luotsi Arbeiter kaipaa tehoja FC Lahtea vastaan

KTP hakee onnistumisia FC Lahtea vastaan. (Kuva: Mikko Mäkelä)

KTP jatkaa harjoitusotteluidensa sarjaa, kun joukkue matkustaa lauantaina FC Lahden vieraaksi.

Niin Lahden kuin Kotkankin valmistautuminen kuun vaihteessa käynnistyvään Veikkausliigaan on ollut haasteellista. Täysipainoista tekemistä ovat jarruttaneet muun muassa loukkaantumiset.

Lahti-matsiin Kotkan valmennusjohto valitsee aloitusyksitoistikon noin parista kymmenestä pelaajasta. Nuoremman kaartin pelureista Juuso Anttila ja Kimi Kolsi ovat lauantaina yhteistyöseura Peli-Karhujen matkassa. Lahden avaukseen on tarjolla mm. Dave Ramadingaye, joka on kuntoutunut kolhuista.

FC Lahti ja KTP kohtasivat jo Suomen cupin ottelussa helmikuun puolivälissä. Isännät veivät Mukkulan hallissa käydyn kamppailun ja peli oli taputeltu ensi jaksolla, sillä 3–0 päätöslukemat olivat taululla jo tauolla.

KTP:n päävalmentaja Argo Arbeiter toivoo näkevänsä omiltaan nyt "ehjän suorituksen".

– FC Lahti on meille tähän ajankohtaan hyvä tason mittari. Se on osaava joukkue, ja meidän on oltava hereillä alusta asti. Omalta hyökkäykseltä odotan tehoja eli maaleja, sillä olemme olleet sillä sektorilla hieman saamattomia.

Arbeiterin mukaan Kotkan kokoonpano ei ole vielä valmis.

– Haemme vielä yhtä miestä yläsektorille, ja kohdekin on jo katsottuna. Nimistä on turha puhua näinä epävarmoina korona-aikoina ennen kuin mies on kaikkine karanteeneineen varmasti edustuskelpoinen, kertoo Kotkan koutsi arvoituksellisesti.

Kello 14.00 lauantaina alkava ottelu pelataan ilman yleisöä, mutta se lähetetään suorana FCLahtiTV:n kautta. Lähetyksessä ei ole selostusta.

Lisää uutisia