AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.14 // 9.4.2021

HIFK TPS:n vieraaksi lauantaina - "Täytyy kokeilla pelaajia eri rooleissa"

HIFK TPS:n vieraaksi lauantaina - "Täytyy kokeilla pelaajia eri rooleissa"

Joaquin Gómez katsastaa vielä pelaajia eri rooleihin.

HIFK jatkaa valmistautumistaan alkavaan Veikkausliigakauteen pelaamalla harjoitusottelun Turussa lauantaina TPS:aa vastaan.

HIFK on kahtena edellisenä viikonloppuna pelannut kaksi kovatasoista Suomen Cupin ottelua. Sunnuntaina 28.3. joukkue haki voiton RoPS-neljännesvälierästä ja jatkoi sen turvin puolivälieriin HJK:ta vastaan. Pääsiäisviikonlopun aikana pelattu paikallisottelu päättyi HJK:n hyväksi 0-3.

TPS:lle HIFK-ottelu on jo kolmas peräkkäinen harjoitusottelu Veikkausliigajoukkuetta vastaan. Viime syksynä karsintojen kautta Ykköseen pudonnut turkulaisryhmä on lohkovaiheeseen päättyneen Cup-taipaleensa jälkeen ehtinyt kohdata IFK Mariehamnin ja FC Hakan. Turkulaiset saivat kiirastorstaina voiton mukaansa Valkeakoskelta lukemin 0-1.

– Jatkamme kehittymistä näiden harjoitusotteluiden aikana. Jotkut pelaajat ovat pelanneet enemmän ja jotkut vähemmän tähän mennessä.

- Meidän täytyy nähdä kaikki tositoimissa ja kokeilla pelaajia eri rooleissa ennen kuin jälleen pelaamme kilpailullisia pelejä, sanoo HIFK:n päävalmentaja Joaquín Gómez.

TPS-HIFK pelataan LähiTapiola Areenalla lauantaina kello 15.30. Ottelu pelataan ilman yleisöä, mutta Turun Sanomat näyttää sen suorana lähetyksenä tilaajilleen.

Lisää uutisia