AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.14 // 9.4.2021

Fennia ja Ilves yhteistyösopimukseen

Fennia ja Ilves yhteistyösopimukseen

Kuva: Juha Tamminen

Fennia-konserni liittyy Ilveksen leiriin kumppanina - osapuolia yhdistävät kovat tavoitteet omilla osaamisalueillaan.

Fennia-konserni painottaa tekemistään entistäkin enemmän asiakaskokemuksen kehittämiseen, visionaan antaa vakuutusalan paras asiakaskokemus. Ilveksen pitkäjänteinen sekä jatkuva toiminnan kehittäminen herätti heissä halukkuutta yhteistyön aloittamiseen. Kovat tavoitteet pitävät tekemisen tason korkealla, niin pelikentillä kuin vakuutusalallakin.

Ilves haluaa olla suomalainen jalkapallon suurseura. Samalla se haluaa tarjota Ilves ry:n kasvattamille omille junioreille suoran tien huipulle aina kansainvälisille kentille asti. Ilves luottaa erinomaiseen valmennukseen ja osaamisen kehittämiseen koko organisaatiossaan alkaen pienistä junioreista ulottuen aina lippulaivaansa Veikkausliigajoukkueeseen asti. Ilveksen urheilullisena tavoitteena on joka vuosi saavuttaa paikka eurokentillä. Tämä edellyttää menestystä vuosittain Veikkausliigassa tai Suomen Cupissa.

Fennia-konsernissa on käynnissä monivuotinen Tulevaisuuden Fennia -uudistumisohjelma, jonka myötä Fennia painottaa tekemistään entistäkin enemmän asiakaskokemuksen kehittämiseen, visionaan antaa vakuutusalan paras asiakaskokemus. Fennian väki on erittäin tyytyväinen alkaneeseen yhteistyöhön.

- Ilves on kotimaisen futiksen ehdotonta eliittiä ja sen tavoite päästä vuosittain pelaamaan Euroopan kentille, pitää tavoitteet tekemiselle korkealla.

- Ilveksen toiminta erinomaisena kasvattajaseurana on arvokasta työtä. Ilveksen tekemisen arvopohja on vankka ja esimerkillinen. Kumppanina voimme oppia tavoitteellisesta tekemistä. Ilvesyhteisö on myös mielenkiintoinen yhteisö verkostoitumiseen meille ja kumppaneillemme, kommentoi aluejohtaja Heikki Tiihonen Fennialta.

Ilveksen puolelta neuvotteluissa mukana ollut toimitusjohtaja Tomi Erola on mielissään sopimuksen syntymisestä.

- Saamme Fenniasta luotettavan ja arvoillemme sopivan kumppanin. Muutamissa yhteispalavereissa olemme huomanneet arvojemme ja visioidemme kohtaavan erittäin hyvin ja katseet on suunnattu myös pitkälle tulevaisuuteen. Fennia on osoittautunut todella kilpailukykyiseksi vakuutuskumppaniksi ja saamamme henkilökohtainen asiakaspalvelu on loistavaa. Pelaajat pääsevät nopeasti hoitoon ja asiointi on tehty nopeaksi ja helpoksi – suosittelen, kehuu Erola tyytyväisenä.

Lisää uutisia