AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.14 // 5.4.2021

"Täysillä Hongan kimppuun" - Valakari katsoo JIPPO-voiton myötä jo cupin välierää kohti

"Täysillä Hongan kimppuun" - Valakari katsoo JIPPO-voiton myötä jo cupin välierää kohti

KuPS jatkaa vahvassa vedossa kohti ensi lauantaita. (Kuva: Juha Tamminen)

KuPS kaatoi JIPPO:n maanantaina kotonaan 5-1 ja voitokkaan kenraalin jälkeen katseet kääntyvät jo ensi lauantain Suomen Cupin välierään.

JIPPO-ottelu toimi hyvänä alkusysäyksen keltamustan tärkeään viikkoon. KuPS:lla on edessään normaali harjoitusviikko, joka huipentuu lauantaina 10. huhtikuuta pelattavaan Suomen Cupin välieräotteluun. Välieräottelussa KuPS saa kotikentälleen vastaansa FC Hongan, joka eteni neljän parhaan joukkoon voittamalla PK-35:n rangaistuspotkukilpailussa.

KuPS:n päävalmentaja Simo Valakari oli jälleen tyytyväinen omiensa edesottamuksiin maanantain ottelussa.

- Hyvä, että saatiin jaettua vastuuta tänään lähes kaikille pelaajille. Pelaajat suoriutuivat hienosti lähtökohdiltaan henkisesti haastavasta ottelusta ja kaikilla oli työmoraali korkealla, Valakari kommentoi.

Suomen Cupissa KuPS on viimeksi ollut neljän parhaan joukossa kaudella 2015, jolloin keltapaitojen finaalihaaveet kariutuivat rangaistuspotkukilpailussa kärsittyyn tappioon Turussa FC Interin vieraana. Lauantaina tarjolla olisi ensimmäinen Suomen Cupin finaalipaikka sitten syksyn 2013.

- Nyt palautellaan tämä ottelu ja otetaan hetki happea. Sitten virittäydytäänkin jo tulevaan lauantaihin ja isketään täysillä Hongan kimppuun, Valakari kertoo.

Lisää uutisia