vko.14 // 5.4.2021

JIPPO haastamaan KuPS:aa maanantaina - "Ei ihan jokapäiväistä herkkua"

KuPS saa pääsiäismaanantaina vieraakseen JIPPOn Joensuusta ja lähtee jatkamaan alkuvuoden tappiotonta putkeaan.

KuPS ja JIPPO pelasivat viime joulukuussa harjoitusottelun Kuopion Lippumäen hallissa. Ottelussa pelattiin kolme 30 minuutin mittaista jaksoa, ja lopputulokseksi kirjattiin 2-0 KuPS:lle Santeri Haaralan ja Viljami Aittokosken maalien myötä.

Vajaa neljä kuukautta myöhemmin joukkueiden kauteen valmistautuminen on niin paljon pidemmällä, että JIPPOlla lienee edessä kahta kovempi haaste kuin ennen joulua.

– Hyvillä mielin valmistaudumme otteluun. Ei ole kumminkaan ihan jokapäiväistä herkkua päästä haastamaan Veikkausliigajoukkuetta. KuPS on kovatasoinen joukkue, ja odotan innolla, että pääsemme mittaamaan omaa osaamistamme heitä vastaan, Jere Juurinen toteaa.

Liigajoukkue sytyttänee jokaisen JIPPO-pelaajan, mutta erityisesti KuPS:n kohtaamista odottanevat kuopiolaisten organisaatiossa useamman vuoden viettäneet Jere Hiltunen, Nuutti Tykkyläinen, Santeri Saarenkunnas sekä tietenkin KuPS:sta lainalla JIPPOssa oleva maalivahti Aleksi Honka-Hallila. KuPS-taustaisista JIPPO-pelaajista Joona Hiltunen lienee edelleen sivussa kokoonpanosta loukkaantumisen vuoksi.

KuPS – JIPPO maanantaina 5.4. klo 15.00 Kuopion keskuskentällä. Ottelua voi seurata suorana KuPS TV Live -kanavalta.