AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.13 // 4.4.2021

​Honkavaara näki hyviäkin merkkejä: "Puolustaminen on kunnossa"

​Honkavaara näki hyviäkin merkkejä: "Puolustaminen on kunnossa"

"Honsu" kiitteli SJK:n taistelutahtoa. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK:n taival Suomen Cupissa päättyi lauantaina FC Interille jatko-ottelussa kärsittyyn niukkaan 0-1-tappioon.

SJK:n puolustuspelaaminen toimi lauantaina hyvin, eikä Inter päässyt juuri tekopaikoille – tosin vähiin jäivät SJK:nkin paikat.

– Puolustaminen on kunnossa ja se homma toimii ihan hyvin. Tietysti erikoistilannepuolustaminen on osa sitä ja siinä jäi vähän parannettavaa, SJK-luotsi Jani Honkavaara sanoi Ilkka-Pohjalaiselle.

– Inter ehkä sai lopussa pidettyä paremmin pakettinsa koossa, pystyi tekemään itselleen erikoistilanteita ja sitä kautta tuli ratkaisukin.

Osansa ottelussa näyttelivät Honkavaaran mukaan myös olosuhteet. Kupittaa 5:n tekonurmella puhalteli ottelun aikana melkoisen voimakas tuuli.

– Hankala kenttä ja hankalat sääolosuhteet. Kentällä pyörivä tuuli vaikutti aika paljon peliin. Maalitilanneköyhä otteluhan se oli, kummallakaan ei ollut hirveän paljon tilanteita, Honkavaara pohti.

– Emme oikein saaneet tuotua palloa kunnolla ylös. Mitä pidemmälle peli eteni, jouduimme oikeastaan pelaamaan puolustuslinjasta aika suoraviivaisia palloja ylöspäin ja oma peli vähän katosi. Kuitenkin hyvä taistelu joukkueelta.

Lisää uutisia