AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.13 // 2.4.2021

KTP:lla tiivis ohjelma pääsiäisenä - lauantaina vastassa Peli-Karhut

KTP:lla tiivis ohjelma pääsiäisenä - lauantaina vastassa Peli-Karhut

KTP kohtaa PeKan lauantaina Arto Tolsa Areenalla. (Kuva: Mikko Mäkelä)

KTP:n Veikkausliigajoukkue ei ole pääsiäisen aikaan toimettomana. Joukkueella on yli viikonlopun järjestettyä ohjelmaa sunnuntaita lukuun ottamatta.

Lauantaina KTP kohtaa farmiseura Peli-Karhut Arto Tolsa Areenalla pelattavassa harjoitusottelussa. KTP on vuodenvaihteen jälkeen pelannut jo 11 Suomen cup- tai harjoitusottelua, ja treenipeleillä varsinkin on ollut kokeileva leima.

– Kaikille on pyritty takaamaan peliaikaa ja näytön paikka, ja sama linja jatkuu PeKa-matsissakin, kertoo joukkueenjohtaja Esa Vilkki.

– 22 pelaajan rosterista ovat varmuudella pois vain alaraajavammainen Michael Ogungbaro ja Kimi Kolsi, joka hänkin esiintynee farmiseuran paidassa.

PeKan kohtaamisen jälkeen ja ennen toukokuun 3. päivän Veikkausliiga-avausta, jossa on vastassa SJK Seinäjoella, KTP:lla on kalenterissa vielä kolme harjoitusottelua. Tulevista liigavastustajista kotkalaiset kohtaavat FC Lahden (10.4.) ja FC Hakan (17.4.) vieraissa sekä HIFK:n (24.4.) kotona.

– Jos tähän asti käydyissä kamppailuissa valmennusjohto onkin tarjonnut kaikille tilaisuuden, haetaan noissa viimeisissä treenipeleissä kenties jo sitä ykköskokoonpanoa, Esa Vilkki arvelee.

KTP - PeKa Arto Tolsa Areenalla lauantaina kello 15.00. Ottelu pelataan ilman yleisöä, mutta sitä voi seurata suorana Karpot TV:ssä.

Lisää uutisia