AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.13 // 1.4.2021

AC Oulu isännöi VPS:aa torstaina - "Uudella ilmeellä peliin"

AC Oulu isännöi VPS:aa torstaina - "Uudella ilmeellä peliin"

Jyrki Ahola odottaa parempaa torstaina.

AC Oulu ja Vaasan Palloseura kohtaavat harjoitusottelussa torstaina kello 15.00 alkaen Garam Masala Areenalla.

AC Oulun edellinen harjoitusottelu viime lauantaina ei sujunut suunnitelmien mukaan. JIPPO oli tyly vieras hakemalla 4-0-voiton. Joukkueen täytyykin tulla torstain otteluun uudella ilmeellä ja asenteella - ja näin aivan varmasti myös tapahtuu.

Vastustaja VPS on ennakolta kaavailtu Ykkösen kärkipäähän. Perinteinen suomalainen jalkapalloseura haluaa nopeasti takaisin Veikkausliigaan, josta se tippui kauden 2019 päätteeksi. Viime kaudella raitapaidat olivat Ykkösessä lopulta sijalla kuusi.

Viime kaudella Ykkösessä joukkueiden välillä pelattiin kaksi erittäin tasaista ottelua, jotka päättyivät molemmat lopulta AC Oulun yhden maalin voittoihin.

- Edellinen peli on pureskeltu läpi moneenkin kertaan ja torstaina lähdetään uudella ilmeellä peliin. Meillä pitää olla oikeanlainen asenne tehdä niitä oikeita asioita. Välillä kun tulee vaikea hetki, alamme ehkä tekemään pelistä vähän liian vaikeaa.

- Täytyy vain keskittyä niihin oman pelipaikan asioihin ja tehdä ne hyvin, AC Oulun päävalmentaja Jyrki Ahola kommentoi.

AC Oulun kokoonpanosta ovat sivussa polvileikkauksesta toipuva Severi Kähkönen, U21-maajoukkueleirillä pienen kolhun saanut Miika Koskela sekä ensi viikolla harjoituksiin toivottavasti palaavat Jere Kallinen, Nikolas Saira, Nestori Kekonen sekä Fareed Sadat.

Ottelu näytetään livenä AC Oulun Youtube-kanavalla.

Lisää uutisia