AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.13 // 29.3.2021

​IFK Mariehamn lainaa Joel Karlströmin Husqvarnaan – "Hyvä mahdollisuus kehittyä"

​IFK Mariehamn lainaa Joel Karlströmin Husqvarnaan – "Hyvä mahdollisuus kehittyä"

Joel Karlström pelaa alkavan kauden Ruotsin 2. divisioonassa. (Kuva: Juha Tamminen)

IFK Mariehamnin keskikenttämies Joel Karlström siirtyy ruotsalaisseura Husqvarna FF:n riveihin kauden 2021 loppuun ulottuvalla lainasopimuksella.

Toukokuussa 20 vuotta täyttävä Karlström solmi jatkosopimuksen IFK Mariehamnin kanssa tämän kauden alla ja hän on ollut joukkueen mukana koko talvikauden. Kevään maalitilin Karlström sai auki parin viikon takaisessa harjoitusottelussa SJK:ta vastaan.

- Joel Karlström kuuluu IFK:n tulevaisuuden suunnitelmiin ja olimme laskeneet, että hän olisi taistelemassa peliajasta tämän kauden ryhmässä. Hän nosti kuitenkin itse esille kysymyksen siitä, olisiko mahdollista siirtyä lainalle Husqvarnaan, jossa hänellä luultavasti on suuremmat mahdollisuudet kehittyä jatkoa ajatellen ja saada enemmän peliaikaa, IFK Mariehamnin seurajohtaja Peter Mattsson kertoo.

- Me haluamme toki nähdä Joelin kehityksen etenevän suotuisasti ja käytyämme niin sisäisen keskustelun kuin puhuttuamme Joelin ja Husqvarnan kanssa päädyimme siihen, että tämä ratkaisu voisi olla hyvä kaikille osapuolille. Seurana tavoitteenamme on saada Joel takaisin Husqvarnasta kokeneempana pelaajana.

Karlström itse on tyytyväinen ratkaisuun siirtyä Ruotsin 2. divisioonaan.

- Näen tämän hyvänä mahdollisuutena kehittyä edelleen uudessa ympäristössä. On tietysti ikävä jättää kaverit joukkueessa, mutta näen että itseni kannalta parasta on saada säännöllisesti peliaikaa; Karlström sanoi.

- Haluan kuitenkin samalla toivottaa IFK:n joukkueelle ja kannattajille paljon onnea ja menestystä alkavalle kaudelle.

Lähde: IFK Mariehamnin tiedote
Lisää uutisia