AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.12 // 28.3.2021

HIFK valmis taistelemaan cupin jatkopaikasta – "Tämä on ollut uusi haaste"

HIFK valmis taistelemaan cupin jatkopaikasta – "Tämä on ollut uusi haaste"

Kuva: Juha Tamminen

HIFK matkasi sunnuntaiksi Rovaniemelle RoPS:n vieraaksi Suomen Cupin neljännesvälieriin allaan vain kaksi päivää joukkueharjoittelua.

Koronakaranteeni katkaisi HIFK:n harjoittelun, mutta päävalmentaja Joaquin Gómezin mukaan paljon pystyttiin tekemään myös etänä kukin pelaaja itsekseen.

- Tämä on ollut uusi haaste, olemme pyrkineet pysymään positiivisina ja motivoituneina. Olemme harjoitelleet yksilötasolla kuitenkin todella kovaa, jotta emme menetä fyysisesti mitään, Gómez sanoo.

- Tämä jakso antoi meille toisaalta aikaa myös toipua kolhuista ja meillä on koko miehistö nyt pelikunnossa.

Toki yhteisharjoituksia on kaivattu ja valmistautuminen sunnuntain otteluun ei ole ollut ihan paras mahdollinen.

- Nyt on ollut hienoa palata harjoituksiin. Valmistautuminen otteluun kahden päivän aikana ei tietysti ole helppoa. Uskon, että olemme kuitenkin valmiina.

Ykköseen pudonnut RoPS on pessyt melkoisesti kasvojaan sitten syksyn.

- RoPS on muuttunut paljon viime kaudesta, se on hyvin nuori joukkue. Moni pelaaja on pelannut ja pelaa maajoukkueissa ja edessä on mielenkiintoinen haaste. Meidän pitää olla aggressiivisia ja ottaa peli haltuumme ja sitä kautta voitto, Gómez linjaa.

Suomen Cupin neljännesvälierä RoPS:n ja HIFK:n välillä sunnuntaina kello 17.00 Rovaniemen keskuskentällä. Ottelua voi seurata suorana Ruutu-palvelun kautta.

Lisää uutisia