vko.12 // 27.3.2021

​IFK Mariehamn kaatoi TPS:n niukasti

Frankline Okoye iski ottelun ainoan maalin. (Kuva: Juha Tamminen)

IFK Mariehamn otti kolmannen peräkkäisen voiton harjoitusotteluissa, kun TPS kaatui lauantaina Wiklöf Holding Arenalla 1-0 (0-0).

TPS aloitti ottelun pirteämmin ja loi ensimmäiset maalipaikat, mutta IFK alkoi nopeasti saada paremmin otetta pelistä. Maalipaikat olivat kuitenkin kortilla. Paras tilanne osui puolen tunnin kohdalle, kun Eero Tammisen keskitys löysi Emile Paul Tendengin, jonka ohjaus meni vain niukasti ohi maalin.

Kertaalleen IFK sai pallon maaliin saakkakin, mutta tilanne oli paitsio ja taukoa vietettiin maalittomissa tasalukemissa.

IFK jatkoi hallintaansa tauon jälkeen, mutta tilanteet olivat edelleen kortilla. TPS sen sijaan sai 58. minuutilla ottelun parhaan paikkansa Oskari Jakosen päästyä läpiajoon, mutta Oskari Forsman IFK-maalilla torjui.

Reilun tunnin jälkeen nähtiin ratkaisu, kun vain pari minuuttia aiemmin kentälle vaihdettu Frankline Okoye pamautti pallon maaliin kulmapotkun jälkitilanteesta. Osuman jälkeen TPS sai taas paremmin otetta pelistä, mutta enempiä osumia ei nähty.