AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.10 // 12.3.2021

Matej Hradecky HIFK:n keskikentälle

Matej Hradecky HIFK:n keskikentälle

Matej Hradecky siirtyy HIFK:n riveihin. (Kuva: Juha Tamminen)

HIFK:n keskikenttä saa merkittävän vahvistuksen Matej Hradeckyn allekirjoitettua kauden 2021 kattavan sopimuksen seuran kanssa.

Hradecky, 25, on jo liittynyt mukaan joukkueen vahvuuteen ja on valmennusjohdon käytettävissä sunnuntain Suomen Cupin neljännesvälieräottelussa Rovaniemen Palloseuraa vastaan.

Hradecky debytoi Veikkausliigatasolla jo 17-vuotiaana kaudella 2012 TPS:n paidassa ja nousi parin vuoden sisällä avainpelaajaksi joukkueessa. TPS:n pudottua Ykköseen kaudeksi 2015 Hradecky valittiin pelaajien äänestyksessä joukkueensa kapteeniksi. Turkulaisseuran lisäksi hän on pelannut kaksi kautta SJK:ssa (2016 ja 2020) ja edustanut Suomen maajoukkueita sekä juniori- että A-maajoukkuetasolla.

– Tosi kivaa olla täällä. Saatiin sellainen sopimus, joka haluttiinkin, ja nyt on kiva lähteä tekemään duunia. Viime kausi ei ollut mikään helpoin kausi, mutta ehjä kausi, mikä oli minulle tärkeintä. Nyt on aika näyttää mihin pystyn. Haluan päästä takaisin sille tasolle, jolla olin ennen loukkaantumisia, ja sitä kautta päästä tulevaisuudessa ulkomaille pelaamaan. Tuon HIFK:n joukkueeseen syöttötaitoa, rauhallisuutta ja voitontahtoa, Hradecky sanoo HIFK:n verkkosivuilla.

Lisää uutisia