AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.10 // 8.3.2021

Hakan viime kauden kaksikko uusiin seuroihin

Hakan viime kauden kaksikko uusiin seuroihin

Jonas Häkkinen jatkaa uraansa Irlannissa. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Hakassa viime kaudella pelanneet Michael Hartmann ja Jonas Häkkinen ovat löytäneet itselleen uudet seurat.

Hakan maalilla kymmenessä ottelussa torjunut Hartmann jatkaa uraansa Ruotsin Ettanissa, kun hän on tehnyt sopimuksen Oskarshamns AIK:n kanssa. Ruotsi on Hartmannille tuttu maa jo aiemmilta vuosilta, sillä ennen Hakaan siirtymistä hän pelasi kolme kautta Linköping Cityn joukkueessa.

Häkkinen on sitä vastoin tehnyt sopimuksen irlantilaisen Cork Cityn kanssa. Pikkuhuuhkajissakin esiintynyt Häkkinen pelasi Hakassa viime kaudella 16 ottelua ja sitä edeltävällä kaudella VPS:ssa 26 ottelua Veikkausliigassa.

Lisää uutisia