vko.09 // 6.3.2021

Honka ja PK-35 tasapeliin lauantain kohtaamisessa

Honka ei saanut hallintaansa käännettyä voitoksi. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Honka ja PK-35 kohtasivat lauantaina harjoitusottelussa ja päätyivät 1-1 (1-1) -tasapeliin.

Esport Arenalla pelatun ottelun molemmat osumat nähtiin jo ensimmäisen puolituntisen aikana. Rui Modesto veri Hongan johtoon kymmenen peliminuutin jälkeen ja PK-35:n Daniel Rantanen iski tasoituksen vapaapotkusta vartti myöhemmin.

Honka hallitsi pelitapahtumia, mutta toisella jaksolla osumia ei nähty, joten näin tuloksena oli tasapeli. Honka antoi ottelussa laajalti peliaikaa ringilleen tehden tauolla kuusi vaihtoa ja vielä kolme lisää reilun tunnin pelin jälkeen.

Honka pelaa seuraavan kerran viikon kuluttua lauantaina, kun matka vie Vaasaan VPS:n vieraaksi Suomen Cupin neljännesvälieräottelussa.