AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.09 // 4.3.2021

​Myös Ykkösen kaikki ottelut kaudella 2021 suorana Ruudussa

​Myös Ykkösen kaikki ottelut kaudella 2021 suorana Ruudussa

Kuva: Juha Tamminen

Veikkausliigan ottelut ovat jo useamman kauden ajan näkyneet suorina lähetyksinä Ruutu-palvelussa. Kaudella 2021 myös Ykkösen ottelut ovat katsottavissa samassa osoitteessa.

Ruutu esittää 17. huhtikuuta alkavan Miesten Ykkösen kaikki ottelut suorina ja suomeksi selostettuina. Jatkossa jalkapallofanit siis löytävät yhdestä osoitteesta kaikki Veikkausliigan, Subway Kansallisen Liigan ja Miesten Ykkösen ottelut.

– Miesten Ykkönen on yksi Suomen seuratuimmista sarjoista, ja näkyvyys Ruudussa tulee uskoaksemme kasvattamaan sarjan seuraamista entisestään. Seurat ovat ottaneet Ruutuun siirtymisen tyytyväisinä vastaan ja toki päätöskin tehtiin tiiviissä yhteistyössä seurojen kanssa. Myös yleisön näkökulmasta on kätevää, että kotimaisen jalkapallon pääsarjat löytyvät yhdestä paikasta, Palloliiton myynti- ja markkinointijohtaja Mikko Varis sanoo.

– Miesten Ykkönen on erinomainen vahvistus palloilutarjontamme ja sinetöi Ruudun kotimaisen sarjajalkapallon kodiksi, Nelonen Median myyntijohtaja Jukka-Pekka Ylinen sanoo.

Lisää uutisia