AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.09 // 4.3.2021

​KTP:lle lisäkolhuja – kaksi uutta puolustuspelaajaa tulossa Kotkaan

​KTP:lle lisäkolhuja – kaksi uutta puolustuspelaajaa tulossa Kotkaan

Matias Lindfros joutui sivuun jo ennen torstain ottelun alkua. (Kuva: Juha Tamminen)

KTP:n rupeama Suomen Cupissa päättyi torstaina HJK:lle kärsittyyn 1-6-tappioon ja loukkaantuneiden lista kasvoi entisestään, mutta positiivisiakin uutisia on tulossa.

KTP ei selvinnyt ottelusta tälläkään kertaa kolhuitta, sillä Matias Lindfors jouduttiin jättämään varotoimena penkille jo ennen ottelua. Antti Mäkijärvi linkutti vaihtoon 21. minuutin kohdalla, ja hänen tilalleen kentälle tullut Aleksi Tarvonen joutui jäämään tauolla vaihtoon satutettuaan niskansa.

KTP:n harvoja ilonaiheita olivat nuorten pelaajien ennakkoluulottomat otteet sekä KTP-debyyttinsä tehneen Fran Alvarezin paluu pelikuntoon.

KTP:n talvikausi on ollut loukkaantumisten sävyttämä ja korona on tuonut omat haasteensa pelaajahankintoihin. Liigakauden alku lähestyy kovaa vauhtia, joten katseet on käännettävä nopeasti kohti tulevaa. Testissä oleva hollantilaistoppari Ingo van Weert pääsee koronakaranteenista tositoimiin maanantaina harjoitusottelussa IFK Mariehamnia vastaan.

Puolustuksen vahvistaminen ei jää vain van Weertin varaan, sillä pian Kotkaan saapuu myös kaksi muuta puolustuspään pelaajaa, joista toiselta löytyy aiempaa kokemusta Veikkausliigasta. Sopimusuutisia lienee siis luvassa lähitulevaisuudessa.

Lisää uutisia